Verkkomarkkinoinnin optimointi

Eivätkö verkkosivusi tuota riittävästi hyviä liidejä?

Verkkomarkkinoinnin optimointi on lääke juuri tähän vaivaan.

Riippumatta siitä, onko verkkosivusi vuodelta 1997 tai juuri mainostoimiston uunista tullut visuaalinen mestariteos, on tilanne yleensä sama: nettisivut vain eivät toimi markkinointikanavana kuten pitäisi. Tämä johtuu siitä, että internetsivustot suunnitellaan edelleen useimmiten vääristä tavoitteista lähtien.

Verkkomarkkinoinnin optimointi on tarkoitettu moderneille, äskettin päivitetyille tai muuten vain asiallisille sivustoille, jotka vain eivät ole suunniteltu markkinoinnin ja liidien tuottamisen näkökulmasta. Useimmat mainostoimistossa teetetyt sivut kuuluvat tähän joukkoon. Jos yrityksesi verkkosivut kuitenkin todella vaativat uusimista, kannattaa sinun tilata meiltä ensin uusi hakukoneystävällinen verkkosivusto.

Mitä on verkkomarkkinoinnin optimointi?

Verkkomarkkinoinnin optimointi ja tehostaminen koostuu seuraavista asioista:

  • Hakukoneoptimointi: Sivuston rakentaminen tai muokkaaminen  ja sisällön tuottaminen siten, että sillä on parhaat mahdollisuudet sijoittua hyvin Googlen hakutuloksissa.
  • Konversio-optimointi: Sivuston sisällön rakentaminen siten, että se toimii mahdollisimman hyvin liidien generoinnissa.
  • Sivuston sisällön markkinointi ja jakaminen sosiaalisen median palveluissa.
  • Sähköpostimarkkinointi: Sähköpostin systemaattinen hyödyntäminen yhteydenpidossa potentiaalisiin asiakkaisiin.

Tämä palvelupaketin tuloksena sivustosi muuttuu verkossa 24 tuntia vusorokaudessa vuoden jokaisena päivänä toimivaksi markkinointikoneistoksi.